Lente kriebels

Lente kriebels

Het is Februari en bij mij beginnen dan altijd echt de lente kriebels! Een winkel vol met nieuwe schoenen, af en toe een voorzichtig zonnetje…wat mij betreft mag het voorjaar beginnen.

In de winkel merken we dat ook aan de klanten, de meeste komen al kijken naar de nieuwe collectie. Vandaar ook mijn blog over lentekriebels… want niks zo lekker als naar buiten met een voorzichtig zonnetje. Een wandeling maken, de eerste voorjaarsbloemen al op zien komen, frisse lucht door je lijf, heerlijk!

Bovendien is wandelen ook goed voor uw gezondheid. Want wist u dat 30 tot 60 minuten wandelen per dag, het risico op hart aandoeningen drastisch verlaagt. Het maakt uw hoofd leeg, het is voor alle leeftijden, kortom het is voor iedereen leuk.

Uiteraard vooral leuk op de juiste schoenen! En daar zit wel een klein probleempje, het liefst willen wij schoenen die mooi zijn, perfect zitten, elegant eruit zien, sportief staan onder een broek en netjes staan onder een jurk en dan ook in een kleur die overal bij past. We willen erop kunnen wandelen en mee uit kunnen gaan. Veel bezoekers in onze winkel zoeken dat soort schoenen. Een schoen waar we alles mee kunnen. Weet u beste lezer, die hebben wij niet! En ik ga veel op inkoop, ik kan ook nog geen merk die echt dat soort schoenen maakt. Want schoenen zijn er voor iedere gelegenheid. Dat is juist zo leuk aan schoenen in mijn ogen. Ze zijn er in vele soorten voor diverse gelegenheden. En niet vergeten ze maken een outfit af!

Voor dat ik in de schoenen terecht kwam mocht ik werken in de kleding mode branche. In de kleding vinden we het heel normaal dat we een jurk in de kast hebben voor speciale gelegenheden, een jurk voor alledag. Een net setje voor verjaardagen, een set voor als we gaan wandelen in het bos en ook voor het sporten is er een gestylde outfit in de kast. In mijn ogen horen daar verschillende schoenen bij. Een schoen om lekker te wandelen moet aan hele andere eisen voldoen dan een schoen voor een feestje. Bij Van der Vlies Schoenen hebben wij voor diverse gelegenheden verschillende schoenen. Maar ons uitgangspunt is altijd wel, dat u er lekker op moet kunnen lopen! Want niks zo belangrijk als schoenen die passen, die mooi zijn en geschikt voor de juiste gelegenheid.

En dat is nu precies wat wij proberen te doen in onze winkel. Mooie schoenen, geschikt voor vele doeleinden maar altijd lekker lopend! En als u nu, net als ik, al lentekriebels heeft en graag naar buiten gaat om te wandelen, denk dan eens aan een paar goede stappers. Op dit moment zie je niet anders in het modebeeld. Doen we met een feestje wel een paar dansschoenen aan.

Loop lekker!
Hanneke