keuzestress

Keuzestress

Of het nu gaat om het uitzoeken van een vakantie bestemming, wat we gaan eten, welke dag ik ga sporten, welk brood ik koop, of ik op de fiets of met de auto ga, ’s ochtends of ’s avonds naar de supermarkt… Alles vraagt om keuzes.. Keuzestress wordt dat ook wel genoemd.

Als Ed en ik op inkoop gaan ervaren wij dat ook wel. Keuzestress begint al op het moment dat we bepalen naar welke beurzen we zullen gaan. Welke merken gaan we bekijken en wat gaan wij waar kopen. Natuurlijk hebben we een planning, kijken we aan de hand van de verkoopcijfers wat onze klanten waarderen. Maar het grootste gedeelte inkoop bestaat toch uit fingerspitzengefühl. Als dan de inkoop weer bezig is, zoals in deze tijd, en de winkel weer vol stroomt met alles wat we voor het voorjaar ingekocht hebben dan vind ik het weleens spannend.

Is het fingerspitzengefühl goed geweest? Kunnen onze bezoekers ons assortiment waarderen? Zijn ze net enthousiast als wij? De eerste reacties zijn inmiddels binnen en die zijn positief. Dat is ook te merken want door het mooie weer is het ook al echt druk in de winkel. Daar ben ik blij mee! Uiteraard omdat ik het fijn vind als de collectie aanslaat. Toch wordt ik nog blijer als ik bedenk dat wij, in onze winkel ,onze bezoekers kunnen helpen met hun keuzestress. Want een winkel vol is een hele opgave. Gelukkig is ons hele team gemotiveerd om met u mee te denken, te kijken en vooral alles op te zoeken om te passen.

Bij van der Vlies Schoenen verkopen we geen schoenen maar adviseren we wat we het beste vinden. Natuurlijk luisteren wij naar uw wensen. Onze passie is goed passend, lekker lopend en mooie schoenen. Alleen de best passende modellen komen door onze keuzes bij de inkoop. En dat maakt gelijk de keuzestress bij de inkoop een stuk overzichtelijker. Want wij vragen ons vooral af past het? Heeft het een uitneembaar voetbed, zijn er meerdere wijdtematen te krijgen, hoe is de pasvorm? En natuurlijk hoe ziet de schoen eruit. Op die manier vallen er al veel schoenen af en dat is fijn voor u! Bij ons in de winkel kunt u ervan op aan dat we alleen de best passende modellen hebben staan. Nagenoeg allemaal met uitneembaar voetbed en veel in verschillende wijdtematen.

Voor u nu alleen nog de keus; ga ik voor koffie, cappuccino of thee bij het passen?