Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Een blog over wie ik ben en wat ik allemaal doe, dat hadden we nog niet op onze site. Maar zo aan begin het nieuwe jaar gaat daar verandering in komen.

Want ik sta in een bijzondere winkel en daarover schrijven is natuurlijk hartstikke leuk. Alleen natuurlijk de vraag; wat wilt u dat ik schrijf? Wilt u mijn verhaal? Wilt u advies over schoenonderhoud, weten wat de trends zijn op schoenengebied? Of hoort u veel liever waarom onze winkel doet wat hij doet en wat is de achterliggende gedachten achter deze winkel?

In mijn eerste blog stel ik mezelf eerst even voor: Hanneke Hoogendoorn, eigenaar van der Vlies Schoenen in Sliedrecht. Mijn ervaring in de Retail zijn al vroeg begonnen…. Als je in de pauze wordt geboren ( mijn moeder heeft een lingeriewinkel en ik ben letterlijk in de pauze geboren) dan weet je niet anders dan dat het een dynamische wereld is, een eigen winkel was mijn droom en die is 13 jaar geleden uitgekomen.

Ervaring genoeg opgedaan voor die tijd. Op mijn 19e stond ik al zelfstandig als filiaal leider in een winkel. Uiteindelijk bij andere bedrijven terecht gekomen waar ik veel mocht leren en ervaren. Totdat ik samen met mijn man ( Eddy Hoogendoorn) de kans kreeg Van der Vlies Schoenen over te nemen. Een hele stap waar we beide nooit over getwijfeld hebben.

En nu mag ik zelfs gaan schrijven wat ik zo leuk vind aan mijn vak. Waarom ik doe wat ik doe en waarom we bepaalde keuzes maken. Voor nu denk ik even genoeg informatie. Volgende keer schrijf ik graag over de winkel en waarom wij het vak zo leuk vinden.

Leest u volgende keer ook mijn blog weer? En laat gerust weten over welk onderwerp u wat wilt lezen.

Loop lekker!

Hanneke