corona

Iedereen is ermee bezig, Corona

Iedereen is er mee bezig, Corona. Ook wij natuurlijk. Wat moeten wij doen, waar doen wij wijs aan. Het is een onzekere tijd.

Maart is voor ons normaal gesproken een drukke en leuke tijd. Druk met inkoop, nieuwe collectie in de winkel. Bezoekers komen kijken, het is gezellig. Ineens staat alles in een ander daglicht.

Hoe doen wij dat met de inkoop, moet de winkel wel of niet open blijven.

Gisteren waren wij aardig ‘lamgeslagen’. De horeca dicht, scholen dicht maar voor detailhandel zijn geen richtlijnen tot nu toe. Na een nachtje slapen zien wij alles weer wat positiever in. Met elkaar gaan wij dit virus ‘verslaan’. Schouders eronder met zijn allen en doen wat je moet doen!

Wij hebben nooit 100 mensen tegelijk in de winkel, wij hebben een ruime winkel waar iedereen genoeg afstand kan houden van elkaar. Wij houden de winkel sowieso schoon en wij zijn de laatste weken nog strenger op de hygiëne.

Daarom hebben wij besloten dat wij wel open blijven zolang dit toegestaan is. Uiteraard gaan wij ervan uit dat u alleen langskomt als u geen ziekteverschijnselen heb. ( Ons team is in ieder geval topfit)

Mensen in de zorg en ook in andere branches is het nu extra druk en is het nu flink aanpoten. Voor veel andere mensen die nu meer tijd hebben, die nu verplicht meer thuis zitten, toch wat tips:

Lees een boek, praat wat meer met elkaar, kijk goede series, maak lange wandelingen, ruim je kast op en kook eens uitgebreid. Kijk om je heen of er mensen in de buurt je hulp kunnen gebruiken. Laten wij er met elkaar voor gaan om dit virus zo snel mogelijk in te dammen.

Voorlopig is onze winkel gewoon geopend, onze webshop uiteraard ook. Wij gaan vandaag hard aan de slag om alles wat net binnen is op de foto te zetten en zo snel mogelijk in de webshop.

Wij zullen u meer op de hoogte houden via onze sociale media kanalen en webshop waar wij mee bezig zijn, het verhaal van onze winkel vertellen via vlogs en blogs. Waarom verkopen wij deze merken en wat is nu de meerwaarde van de meeste schoenen die wij in huis hebben.

Tips om uw schoenen goed te onderhouden, tips hoe u ze het beste kan schoonmaken zullen wij ook met u gaan delen. Wij willen met u verbonden blijven en u hopelijk ook met ons. Juist in deze tijden hebben wij elkaar nodig. Kom gerust even langs in de winkel en bent u genoodzaakt thuis te blijven bel ons voor vragen of bekijk onze collectie online.

Hou elkaar in de gaten en zorg voor elkaar.

Wij volgen de adviezen vanuit het RIVM en de branchevereniging, zodra er veranderingen zijn zullen wij dit ook melden.

Eddy en Hanneke Hoogendoorn

Van der Vlies Schoenen, Sliedrecht

www.vandervliesschoenen.nl