Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

XSensible

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 13-24 van 31

Pagina
per pagina
  1. X Sensible
    Xsensible Stretchwalker Wit Lima 30204 HX
    As low as € 229,95
  2. -32%
    X Sensible
    Xsensible Klittebandschoen Lucia Blauw 10027 HX
    As low as € 149,95 Regular Price € 219,95
  3. X Sensible
    Xsensible Bandschoen Taupe Palermo HX
    As low as € 199,95
  4. -48%
    X Sensible
    Xsensible Veterschoen Taupe Alia 10186.2.501 HX
    As low as € 109,95 Regular Price € 209,95
  5. X Sensible
    Xsensible Klittebandschoen Lucia Taupe HX
    As low as € 229,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 13-24 van 31

Pagina
per pagina

Tijdens een mensenleven leggen de voeten heel wat kilometers af. Een comfortabele, gezonde en passende schoen is dan eigenlijk ook geen luxe, maar een noodzaak. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam, de voet staat namelijk in verbinding met alle andere lichaamsdelen. De manier waarop je loopt heeft gevolgen voor de rest van je lichaam en hoe je je voelt. Daarom is Xsensible een goede keuze om je voeten rust te gunnen en er stijlvol uit te blijven zien.

 

Xsensible schoenen

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk dat in comfortabele schoenen is gespecialiseerd. Het schoenenmerk richt zich op dames en heren die zowel van comfort als stijl houden. De schoenen worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit leer uit Italië. Daarnaast staat het merk vooral bekend om hun stretch comfort schoenen.

 

Stretchwalker

Het stretchwalker-concept is ontwikkeld in Japan. In Japan is balans tussen lichaam en geest zeer belangrijk. Deze gedachtegang is meegenomen in de basis van het stretch comfort. Het balansprincipe is geïnspireerd op een houten slipper balancerend op een, in het midden geplaatste, hak. Dit balansprincipe is vertaald naar Xsensible stretchwalker. Een unieke zooltechnologie die ervoor zorgt dat het lichaam een goede houding aanneemt.

Het balanspunt in het midden van de schoen zorgt ervoor dat de gewrichten minder worden belast. De voet wikkelt beter af en druk wordt gelijkmatig verdeeld. Lopen wordt zo opmerkelijk comfortabeler, dit heeft te maken met de zooltechnologie en de gepatenteerde trechter technologie. Alle schoenen van Stretchwalker hebben Xsensible stretchleer, een verbazingwekkende elasticiteit die je veel bewegingsvrijheid geeft, zodat de schoen aanvoelt als een tweede huid.

 

Online bestellen bij Van der Vlies schoenen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige schoenen van Xsensible? Neem dan een kijkje in onze webshop. Plaats je bestelling voor 16:00 en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Wanneer je vragen hebt over de maat of andere advies, kun je altijd contact met ons opnemen. Wie weet loop jij binnenkort ook rond op een paar prachtige schoenen van Xsensible.