De 5 musthave sneakertrends voor dames in 2024!

De 5 musthave sneakertrends voor dames in 2024!

Stap in stijl de zomer in met de nieuwste sneaker trends! Een goed paar sneakers is de perfecte manier om elke look af te maken. Hoewel we niet vies zijn van een paar loafers of hakken, is het soms toch fijn om comfortabel de dag door te komen met een paar sneakers. Sneakers zijn er in alle soorten vormen en maten, dus er is altijd een paar dat perfect bij jou past. Dit jaar zien we een aantal verrassende nieuwe trends en sommige herkennen we nog van vorig jaar. Ben je benieuwd naar de sneaker trends voor aankomende zomer? Lees gauw verder, want we hebben de 5 populairste sneaker trends voor jou op een rijtje gezet!

 

De 5 musthave sneakers voor aankomende zomer

Laten we beginnen met een trend die al een tijdje populair is en ook in 2024 blijft, namelijk de flat sneakers. Deze sneakers hebben, zoals de naam al zegt, een platte zool. Flat sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar ze geven je outfit ook een instant boost. Deze populaire sneakers zijn leuk te combineren met een wijde jeans of voor in de zomer onder een kort spijkerbroekje. 

Chunky sneakers hebben al een aantal jaar een hoge plek in de top 5 sneaker trends en ook dit jaar zijn de comfortabele stappers weer veel te zien. Ze kenmerken zich door de grove zolen en met de sportieve uitstraling van een sportschoen. Deze schoenen combineren comfort met een beetje extra hoogte, ideaal voor de modebewuste vrouw. Deze stappers zijn het ideale paar als je een casual look wilt creëren. Combineer ze bijvoorbeeld met een wijde jeans en oversized T-shirt voor een comfy look. 

Vergeet die saaie grijze sneakers, want dit jaar gaat het in sneakerland om kleur! Waar gekleurde sneakers vroeger alleen voor de echte liefhebbers waren, zijn ze nu hipper dan ooit en voor iedereen toegankelijk. Combineer je gekleurde sneakers met neutrale kledingstukken om ze te laten knallen. Of ga juist helemaal los en match je sneakers met de rest van je outfit voor een extra vrolijke look. Welke stijl je ook kiest, met gekleurde sneakers maak je gegarandeerd een statement!

Platform sneakers zijn terug en dit jaar zijn ze populairder dan ooit! Deze schoenen zijn niet alleen trendy met hun iconische dikke zolen, maar ook perfect om een paar centimeter extra lengte te winnen. Platform sneakers zijn daarnaast erg veelzijdig. Combineer ze met al je favoriete outfits, van casual jeans tot chique jurken. Met een paar platform sneakers in je schoenenkast ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. 

De toekomst is groen, en dat geldt ook voor de sneakerwereld! Steeds meer merken omarmen duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen in hun nieuwe sneaker ontwerpen. Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar dragen ook bij aan een betere wereld. Door te kiezen voor duurzame sneakers, maak je een bewuste keuze voor het milieu. En dat voelt goed!

De sneakerwereld staat nooit stil en de zomer van 2024 belooft een boeiende periode te worden met gloednieuwe trends voor dames. Of je nu op zoek bent naar een vleugje kleur, ultiem comfort, duurzame materialen, platte of juist hoge zolen, er is gegarandeerd een trend die perfect aansluit bij jouw stijl. Laat je inspireren en stap met een flinke dosis zelfvertrouwen en stijl de zomer in!

 

 Shop de nieuwste sneakers bij Van der Vlies Schoenen

Ontdek het gemak en de persoonlijke service van online winkelen voor de juiste maat schoenen bij Van der Vlies schoenen. We bieden gratis verzending voor elke aankoop en als je vóór 16:00 uur bestelt, verzenden we het dezelfde dag nog. Bovendien houden we je op de hoogte van je bestellingen door middel van e-mailnotificaties tijdens het verzendproces. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren over de juiste maat of eventuele vragen. Shop nu en geniet snel van je nieuwe paar sneakers!