Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht

retourneren

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Bij uw bestelling zit een formulier waarop u uw bestelnummer is ingevuld, dit formulier stuurt u met de schoenen mee terug.  Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in een deugdelijke verpakking met etiketten. Zodra de bestelling door ons is ontvangen maken wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug over op uw rekening, creditcardrekening of paypal rekening.

U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u kunt de artikelen in onze winkel retour brengen. Dit kan op het adres Van der Vlies schoenen - Kerkbuurt 33 B - 3361 BC Sliedrecht.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wij vergoeden de volledige betaling van uw aankoop, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. ( als u  een bestelling onder de € 50,00 heeft geplaatst betaalt u verzendkosten, deze worden bij retour ook vergoed. Verzendkosten voor het retour zenden naar de winkel worden niet vergoed.) Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat  u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos. Als u uw aankoopbedrag op een andere rekening terugbetaald wilt hebben, dan kunt u dit aangeven op het retourformulier.