Op maat voor

Op maat voor Van der Vlies Schoenen online bij Van der Vlies Schoenen

Op maat voor …. Van der Vlies Schoenen!  Deze collectie die onder eigen label is geproduceerd in Europa staat voor luxe, kwaliteit en exclusiviteit. De stijlvolle collectie herenschoenen bestaat uit geklede schoenen die gemaakt zijn volgens de sterke, klassieke blake maakwijze, en dit natuurlijk zijn ook de bijpassende riemen leverbaar. Op maat voor Van der Vlies Schoenen wordt gemaakt op twee verschillende breedte maten. Wijdte H voor de brede voet en wijdte K voor de extra brede voet.

Uitstraling en ontwerp van Op maat voor…. herenschoenen

De blake maakwijze zorgt voor een sterke, soepele schoen. De schoenen worden stuk voor stuk met de hand gefinished wat zorgt voor een unieke, rijke uitstraling. Samen met de bijpassende riem vormt het een stijlvol geheel. De leren zolen zijn afgezet met een rubber slijtzool wat de levensduur van de zool aanzienlijk verlengd zonder de voordelen van de leren zool teniet te doen.

Op maat voor…. herenschoenen collectie bij Van der Vlies Schoenen

Bij Van der Vlies Schoenen heb je keuze uit een ruime collectie Op maat voor Van der Vlies schoenen. Bekijk hier onze volledige collectie herenschoenen van Cycleur de Luxe en bestel online! Bij een bestelling boven € 50,- betaal je geen verzendkosten.

1