Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

My Lady

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

My lady

 
My Lady Lederwaren is een Nederlands merk dat tassen ontwerpt en produceert. My Lady Lederwaren is expert in leer. Het merk maakt leren tassen in allerlei categorieën: van businesstas tot luxe damestas. Voor ieder wat wils! Kwaliteit, snelheid en service zijn de kenmerken die My Lady Lederwaren onderscheiden.
 

Over My Lady

 
Oorspronkelijk was het familiebedrijf My Lady een leerlooierij. Na jaren verschuift de focus naar handel in leer met de Nederlandse schoenenindustrie als grootste afnemer. De markt ontwikkelde verder en het merk beweegt mee: zij gooien in 1955 het roer om. De eerste tassenlijn wordt in dat jaar geïntroduceerd in de Nederlandse winkels onder de naam My Lady. De tassen kennen vanaf het begin al een uitermate hoge kwaliteit. De merknamen My Lady, Arpello en MLC bestaan sinds 1980. Sinds 2014 is My Lady in de handen van John Snoeren. De 25 jaar ervaring die hij in het bedrijf heeft, zorgen ervoor dat hij alle kneepjes van het vak kent en op deze manier het succesvolle bedrijf met rijke familietradities eervol door kan zetten.
 

Ambacht van leer

 
Het bedrijf werkt met het allerbeste leer. De kennis op het gebied van leer is de afgelopen zestig jaar van generatie op generatie doorgegeven. Elke nieuwe generatie heeft de ervaringen en lessen uit zijn tijd gebruikt om de producten weer door te ontwikkelen en daardoor steeds weer relevant en van hoge kwaliteit uit te brengen. Dit zie je terug in de verschillende designs van My Lady tassen.
 

Nooit uit de mode

 
De tassen van My Lady Lederwaren worden allemaal ontwikkeld in eigen atelier. Voor elk model wordt er gekeken naar de internationale mode en wordt zorgvuldig ontworpen. Internationale trends worden door de ontwerpers van My Lady vertaald naar de Nederlandse markt en aangepast naar de wensen van de Nederlandse consument.
 

Lerentassen van hoge kwaliteit

 
Er wordt veel tijd en aandacht besteedt aan de zoektocht en selectie van de juiste leersoort. My Lady Lederwaar weet dan ook heel goed waar ze leer van hoge kwaliteit kunnen vinden. Om de optimale leersoort te kiezen letten zij op een aantal dingen.
- Souplesse van het leer
- Structuur van het leer
- Duurzaamheid van het leer
 

Bestel My Lady Lederwaar bij Van der Vlies Schoenen

 
Wanneer je bij ons voor 16:00 een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Wij houden je per mail op de hoogte over de status van je online bestelling. Je kunt met vragen over de maat of voor advies altijd contact opnemen met ons via 0184 412 135 of per mail via info@vandervliesschoenen.nl.