Lerora

1
 • Lerora Sneaker Wit 60005 H
  Sale

  Lerora Sneaker Wit 60005 H

  Normale prijs: € 169,95

  Aanbiedingsprijs: € 129,95

  Beschikbare maten:
  UK 4 - UK 6 - UK 6,5 - UK 7 - UK 7,5

Denk jij te moeten kiezen tussen looks en comfort? Dan ken je vast Lerora nog niet. Lerora maakt schoenen met de rotsvaste overtuiging dat stijl en bewegingsvrijheid juist heel goed samengaan. Met de beste materialen en aandacht voor detail ontwerpt en produceert Lerora stijlvolle schoenen met een uitmuntende pasvorm. Wat de dag ook brengt, met een paar Lerora’s aan je voeten ga en sta je in stijl. En of je nu een spijkerbroek draagt, nette jurk of kleurrijke pantalon, elke outfit is te matchen met een van deze eyecatchers.

Wat maakt Lerora uniek? Lerora is verkrijgbaar in diverse breedtematen, geschoeid op leesten die door de fabrikant zelf ontwikkelt wordt. Lerora gaat niet uit van één gemiddelde, maar streeft naar de perfecte pasvorm voor elke voet.

Lerora werkt samen met de beste vakmensen die raad weten met de hoge eisen die er gesteld worden. Dat perfectionisme zit hun in het bloed. Lerora maakt deel uit van familiebedrijf Van Drunen schoenfabriek, dat groot is geworden met comfortschoenen met uitneembaar voetbed. De naam verwijst naar de zesde generatie van Van Drunen: Anne-Lene, Roos en Mira. Het zijn de drie dochters van de huidige generatie, die ook aan het roer staat bij de gevestigde schoenmerken Durea en Gijs.