Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht

BIRKENSTOCK

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Birkenstock

 
Birkenstock klinkt je vast bekend in de oren. Het Duitse bedrijf is al jaren prominent aanwezig in het straatbeeld. Birkenstock is dé uitvinder van de slipper met het flexibele, diepe voetbed, gemaakt van kruk. Het merk is bekend onder wandelaars, fashionista’s, peuters, en senioren (bij wie niet eigenlijk?). Iedereen houdt van Birkenstock!
 

Over Birkenstock

 
Birkenstock is één van de bekendste Duitse merken ter wereld. Het verhaal van Birkenstock begint al in 1774. Het begon bij een schoenmaker in de Duitse stad Langen-Berheim. Zes generaties later zijn er 3.000 werknemers in dienst bij Birkenstock en het is daarmee de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie. De schoenen van Birkenstock worden in ongeveer 90 landen over de hele wereld en in alle vijf werelddelen verkocht.
 

Hele comfortabele slippers

 
Het doel van Birkenstock is producten maken die het leven van de klant eenvoudiger en beter maakt. Het belangrijkste product van het merk is dan ook het unieke, anatomisch gevormde voetbed, wat in de dertiger jaren van de twintigste eeuw werd uitgevonden door het Duitse merk. Met het voetbed als de kern van het bedrijf wil Birkenstock zich hiermee onderscheiden van de rest. De anatomisch gevormde binnenzolen met ondersteunende elementen zijn een onderdeel dat altijd terugkomt bij de schoenen en slippers van Birkenstock. Birkenstock staat voor uitstekend comfort, functionaliteit en buitengewoon hoge kwaliteit. Precies wat je verwacht van dit Duitse merk.
 

Schoenen waar je lang op kunt lopen

 
Schoenen van Birkenstock hebben een zool met een speciaal ontwikkeld voetbed, waarbij tot in de kleinste details is nagedacht over de constructie. Leuk weetje: De zool is een nabootsing van een afdruk van een voet in het zand. Dit zorgt ervoor dat de schoen comfortabel is en dat je er lang op kan lopen, wat op zijn beurt weer de gezondheid en het welzijn verbetert.
 

Birkenstock online bestellen

 
Birkenstock is via onze site makkelijk te bestellen. Er zijn veel verschillende opties en keuzes van dit merk te vinden. Van der Vlies Schoenen heeft een grote collectie Birkenstock slippers voor zowel dames als heren.
 

Bestel Birkenstock bij Van der Vlies Schoenen

 
Wanneer je bij ons voor 16:00 een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Wij houden je per mail op de hoogte over de status van je online bestelling. Je kunt met vragen over de maat of voor advies altijd contact opnemen met ons via 0184 412 135 of per mail via info@vandervliesschoenen.nl.