Berba

Berba online kopen bij Vandervlies schoenen

Berba tassen online bij Van der Vlies Schoenen

Het assortiment tassen van Berba bestaat geheel uit leer. Deze tassen staan dan ook bekend om de uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. De eigenzinnigheid van Berba is ontstaan doordat in de afgelopen 40 jaar nooit is afgeweken van bepaalde design features. Éen daarvan is de typerende randafwerking door middel van zogenaamde paspels. Deze paspels vormen een soort “bumpers” op de randen die niet alleen zorgen voor een prachtig afgewerkte look, maar ook een extreem lange levensduur.

Wij vinden dat een Berba artikel niet alleen mooi, maar ook functioneel moet zijn. Kenmerkend zijn dan ook de uitgebreide en functionele indelingen, waarbij nooit bespaard wordt op de toepassing van extra veel leer. De leren tassen van Berba hebben verrassende combinaties van kleuren en. Tassen van Berba zijn niet schreeuwerig of druk, maar altijd ingetogen, stijlvol en een tikkeltje sportief.

Tot slot wordt er bij Berba alleen gebruik gemaakt van het beste rund- en boterzachte kalfsleder, waardoor er een aaibaarheid ontstaat die typerend is voor het merk.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.