Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht

SNEAKERS

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 37-48 van 57

per pagina
  1. Gijs
    Sneaker Offwhite/Wit 2120 H
    As low as € 279,95
  2. Gijs
    Sneaker Oltremare 2100 H
    As low as € 239,95
  3. -50%
    Rehab
    Sneaker Taylor Suede Perf Taupe
    As low as € 84,95 Regular Price € 169,95
  4. -50%
    Rehab
    Sneaker Julian Sue Dark Blue
    As low as € 79,95 Regular Price € 159,95
  5. -50%
    Rehab
    Sneaker Julian Sue Khaki
    As low as € 79,95 Regular Price € 159,95
  6. Waldlaufer
    Veterschoen David Notte Marine 971017 H
    As low as € 149,95
  7. Gijs
    Sneaker Blauw 2120 H
    As low as € 279,95
  8. -50%
    Cycleur de luxe
    Cycleur de Luxe Sneaker Jump White
    As low as € 67,50 Regular Price € 134,95
  9. Gijs
    Sneaker Cognac 2100 K
    As low as € 259,95
  10. Gijs
    Sneaker Blauw 2085 205 8923 H
    As low as € 229,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 37-48 van 57

per pagina

Bij Van der Vlies Schoenen begrijpen we als geen ander dat heren sneakers niet alleen functioneel en comfortabel moeten zijn, maar ook nog eens modieus. Onze uitgebreide collectie biedt daarom een scala aan stijlvolle opties. Of je nu op zoek bent naar een paar sneakers voor een actieve levensstijl of een speciale gelegenheid, wij hebben voor iedereen een favoriet paar sneakers te vinden.

Om te bepalen welke stijl heren sneakers bij je passen, kijk je goed naar je garderobe. Ben je hip en volg je graag de laatste trends? Kies dan voor een grof model sneaker met dikke zool. Deze modellen zijn echt van nu en geven je look een modern tintje. Kies dan voor sneakers die tijdloos zijn, dus bijvoorbeeld die van Ganter of Gijs Go. Dit model is nooit in of uit de mode en kan altijd. Kies je liever voor extra comfort? Ga dan voor sneakers die je extra makkelijk aan- en uittrekt, bijvoorbeeld door een klittenbandsluiting of een ritsje aan de zijkant. Een kleine ritssluiting zorgt ervoor dat je de veters van de sneakers niet steeds hoeft los te maken, maar dankzij de rits zo in- en uit kunt stappen.

 

Sneakers van de mooiste merken

Onze sneakers voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en patronen, zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken die bij je persoonlijke stijl past. Of je nu gaat voor een klassieke, ingetogen look of juist een gedurfde, opvallende stijl, we hebben het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke varianten van Cycleur De Luxe of de effen sneakers van Berkelmans.

Ons uitgebreide assortiment biedt voor elk seizoen de ideale heren sneakers. Of de zon schijnt, de bladeren vallen, de sneeuw valt of de bloemen in bloei staan, we hebben voor iedere tijd van het jaar de perfecte paar sneakers. Denk aan luchtige en ademende sneakers voor de warme zomerdagen of juist gevoerde schoenen om de kou te trotseren. Zo kun je in elk seizoen stijlvol en comfortabel de deur uit. Met onze veelzijdige sneakers kun je altijd stijlvol en comfortabel blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Sneakers heren met breedtemaat of halve maat

Goed passende sneakers draag je ieder seizoen en komen altijd van pas. Om ervoor te zorgen dat ze perfect passen, heb je soms een sneaker nodig in een halve maat of in een bepaalde breedtemaat. Van der Vlies Schoenen biedt deze opties, zodat je altijd het perfect passende paar vindt in onze webshop! 

Een sneaker met goede pasvorm herken je aan een bepaalde zooltechnologie die de natuurlijke houding van het lichaam ondersteunt, waardoor gewrichten minder belast worden. Door sneakers te dragen die zorgen voor een goede balans, loop je comfortabel en krijg je geen vermoeide voeten. Goede sneakers zijn ook van binnen dusdanig zacht afgewerkt, dat er geen frictie ontstaat tussen de huid en de schoen. De pasvorm kan eventueel met een steunzool worden aangepast, zodat de sneakers voor heren perfect bij je voeten passen.

 

Van der Vlies schoenen online

Wanneer je bij ons voor 16:00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Wij houden je per mail op de hoogte over de status van je online bestelling. Heb je nog vragen over de maat of voor een advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag!