Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht

FLUCHOS

Filteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 13-18 van 18

Pagina
per pagina
  1. -50%
    Fluchos
    Veterschoen Cognac Daryl F1460
    As low as € 59,95 Regular Price € 119,95
  2. Fluchos
    Loafer Zwart Luca 8499
    As low as € 109,95
  3. Fluchos
    Loafer Kastanje 8499
    As low as € 109,95
  4. Fluchos
    Veterschoen Cognac 8412
    As low as € 129,95
  5. Fluchos
    Veterschoen Zwart 8412
    As low as € 129,95
  6. Fluchos
    Klittebandschoen Zwart 8782
    As low as € 109,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 13-18 van 18

Pagina
per pagina

Het Spaanse merk Fluchos produceert heren- en damesschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Zij specialiseren zich al jaren in de schoenenbranche en staan bekend om modieuze en stijlvolle schoenen. Oorspronkelijk was het familiebedrijf Fluchos gespecialiseerd in het vervaardigen van met de hand genaaide schoenen voor heren. Sindsdien onderscheidt het bedrijf zich door het gebruik van geavanceerde productietechnieken met behoud van hun traditionele erfgoed.

 

Fluchos schoenen

In de jaren 70 begon Fluchos met de ontwikkeling van schoenen met 100% rubberen zolen. De schoenen waren succesvol door het hoge niveau van comfort dat werd bereikt. Sindsdien zijn ze blijven werken aan hun comfort lijn. Populaire modellen van deze comfort lijn zijn Air System Fluchos, Shock Absorber en Air Comfort System.

 

Traditioneel worden schoenzolen van leer gemaakt. Leren zolen zijn stijlvol en ook praktisch. Leer heeft namelijk een ademende functie. Ook aan rubberen zolen zitten vele voordelen. De rubberen zool is al lang aanwezig in de outdoor sector, maar heeft ook zijn plaats gevonden in de klassieke schoenen voor het dagelijks leven. Vooral in de winter biedt de dikke rubberen zool vele voordelen: hij beschermt beter tegen kou en regen, absorbeert schokken, is slipvast en ultra licht voor een optimaal loopcomfort. Ontdek zelf de vele voordelen van een 100% rubberen zool! 

 

Leren schoenen

Het assortiment van Fluchos is heel veelzijdig waardoor er voor iedereen een favoriet paar schoenen te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan een paar sneakers voor in je vrije tijd of leren veterschoenen voor naar kantoor. De heren loafers zijn ook een groot favoriet. Deze zijn enorm comfortabel, waardoor je er de hele dag mee kunt rondlopen. 

 

Fluchos schoenen online bestellen

Wanneer je bij ons voor 16:00 een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Wij houden je per mail op de hoogte over de status van je online bestelling. Heb je nog vragen over de maat of voor advies, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wie weet loop jij binnenkort ook rond op een paar prachtige schoenen van Fluchos.