Voor vragen staan we u graag te woord via telefoon: (0)184 - 412 135 of e-mail: info@vandervliesschoenen.nl

  • Voor 16:00u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
  • Fysieke winkel in Sliedrecht

FLORIS VAN BOMMEL

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Floris van Bommel

 
De schoenen van Floris van Bommel zijn heel bekend in Nederland, maar ook in het buitenland. Als je erop let, zie je ze opeens overal. Aan de voeten van zowel jong als oud zijn de schoenen van Floris van Bommel uniek, modern en een tikkeltje eigenwijs, maar nog altijd stijlvol. De collectie van Floris van Bommel onderscheidt zich met mooie leesten, bijzonder materiaal en speelse accenten. De schoen is hip, maar heeft zeker de klassieke eigenschappen om een zakelijke of stijlvolle schoen te zijn.
 

Over Floris van Bommel

 
Het Brabantse merk maakt sinds 1734 al luxe heren- en damesschoenen. Floris van Bommel is creatief directeur en de 9e generatie schoenmaker binnen de Van Bommel familie. Naast Floris van Bommel voert de schoenfabriek ook het klassieke herenmerk Van Bommel, dat zeer populair is in Nederland.
 

Opvallende details of toch klassieke bescheidenheid

 
Sommige schoenen van dit bekende merk hebben opvallende prints of bijzondere details. Verschillende prints leer worden bijvoorbeeld gebruikt op één schoen of er zit een rode of blauwe kleur op de zool. Zo kun je ervoor kiezen om een uitdagende schoen te nemen, maar dat hoeft niet. Floris van Bommel heeft ook meer subtiele modellen, zoals bijvoorbeeld suède sneakers of prachtige veterboots.
 

Kwaliteitsschoenen voor heren

 
Floris van Bommel streeft naar een schoen van hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt om deze schoen te maken, gecombineerd met een grote diversiteit aan vormen en designs. Bovendien zet Floris van Bommel duurzaamheid hoog in het vaandel.
 

Floris van Bommel online bestellen

 
De schoenen van Floris van Bommel zijn eigentijds en zeer geschikt voor wanneer je iets anders wilt dan de massa. De oplettende observant zal zien dat de modieuze schoen van Floris van Bommel is. Een breed aanbod van modellen zoals veterschoen, stoere boots, of sportieve sneaker is gemakkelijk online te bestellen bij vandervliesschoenen.nl en wordt snel bij jou thuis bezorgd. Voor ieder wat wils!
 

Bestel Floris van Bommel bij Van der Vlies Schoenen

 
Wanneer je bij ons voor 16:00 een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Wij houden je per mail op de hoogte over de status van je online bestelling. Je kunt met vragen over de maat of voor advies altijd contact opnemen met ons via 0184 412 135 of per mail via info@vandervliesschoenen.nl.